نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

اولویت تعیین تکلیف معلمان حق التدریس

اولویت تعیین تکلیف معلمان حق التدریس معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تعیین تکلیف معلمان حق التدریس و مربیان نهضت سوادآموزی یکی از اولویت‌هایی که در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 24
کد خبر: ۳۶۷۹۷
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید اوحدی عصر امروز در حاشیه تودیع و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار کرد: موضوع تعیین تکلیف معلمان حق التدریس و مربیان نهضت سوادآموزی یکی از اولویت‌هایی که در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

 

وی عنوان کرد: امید است با طی شدن فرایند قانونی مصوبه مجلس در این باره بتوان گامی صحیح و منطقی را در حل این مشکل برداشت.

 

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه اجرای این مصوبه نیازمند تامین اعتبار است، بیان کرد: امید است سازمان مدیریت کشور و دستگاه‌های ذیربط با پشتوانه خود بتوانند در جهت حل این مشکل کمک کنند.

 

اوحدی از معرفی چهره مردمی سال برای دومین بار در سازمان صدا و سیما خبر داد و افزود: در این راستا شورای سیاستگذاری تشکیل و اطلاعات یک‌هزار و ۲۰۰ نفر با شاخص‌های خدمت به مردم گردآوری شده و از بین آن‌ها ۴۰ چهره انتخاب شده است که نام چند معلم، ۲ دانش‌آموز و چند خیر در بین این افراد دیده می‌شود.

 

وی تاکید کرد: در نهایت ۱۰ چهره به رأی مردم گذاشته شده و چهره مردمی سال انتخاب خواهد شد.

 

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش انتخاب چهره مردمی سال را اقدامی شایسته با هدف معرفی خوبی‌ها به مردم دانست و تصریح کرد: قطعا امسال نیز همچون سال گذشته شاهد حضور و همراهی گرم مردم در این انتخاب هستیم.

 

وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص شیوع ویروس کرونا و نحوه تعطیلی مدارس و مراکز دانشگاهی گفت: کمیته‌ای به دستور رئیس جمهور و به ریاست وزیر بهداشت در این باره تشکیل شده و تصمیمات نهایی در آن کمیته اتخاذ می‌شود.

 

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش افزود: بر اساس مصوبه این کمیته به مدت یک هفته مدارس و مراکز دانشگاهی بسیاری از استان‌ها از جمله لرستان تعطیل اعلام شده‌اند.

 

اوحدی ادامه داد: هرگونه تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی از طریق این کمیته تصمیم‌گیری و اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
0
0
الان یعنی باید این حرف شما راباور کنیم اولویت؟،؟کدام اولویت؟؟
یعقوبی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۵
0
0
تگلیف حق التدریس 9 ماه گذشته کی معین میشود . آیا جزء مسایل وزارت نمی باشد .
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار